пн-нд 10:00-22:00
(050)135-05-02 (10:00 - 22:00)
Торгово-розважальний і бізнес-центр

Trade-in - час оновлюватись. Ювелірний обмін: застаріле на нове.

Trade-in - час оновлюватись. Ювелірний обмін: застаріле на нове.
28 04 2023

Trade-in - час оновлюватись. Ювелірний обмін: застаріле на нове

Обмін ювелірних виробів — чудова можливість отримати нові прикраси без додаткових витрат!

Кожна жінка має скриньку з прикрасами, які вже не приносять радості: сережки, що вийшли з моди, порваний браслет, каблучка від бабусі, а може навіть золоті коронки. Мало хто таке купить, але у вас є можливість обміняти виріб та отримати нову бажану прикрасу.

Процес обміну старих прикрас на нові

Обмін старих прикрас на нові став ще простішим. Умови обміну тепер простіші та вигідніші. Ви легко можете отримати вишукані коштовності відомого бренду за допомогою старих прикрас.

Обміняти старі прикраси на нові можна не тільки у фірмовому магазині, але й через сайт із доставкою до найближчого магазину.

Способи обміну старих прикрас на нові

Щоб визначити вагу та каратність прикрас, які ви плануєте обміняти, принесіть їх у бутік AURUM для професійної оцінки з боку консультантів компанії.

Потім оберіть нові прикраси, які хотіли б придбати. Різницю у вартості між старими та новими виробами можна сплатити за курсом золота.

Якщо металу у ваших прикрасах для обміну достатньо, то не доведеться доплачувати.

Як обміняти прикраси через інтернет-магазин

Якщо ви знаєте вагу та пробу своєї прикраси, то на сайті ви можете вибрати нову для обміну. Ми можемо доставити до 4 виробів для примірки в будь-який бутік нашої мережі. А ви вже оберете ідеальну коштовність для себе чи подарунок.

Для ознайомлення з поточним курсом золота можна звернутися за номером гарячої лінії: 0 800 759 569.

При обміні старих прикрас на нові можна скористатися постійними та додатковими знижками. Тепер ви можете придбати нові прикраси українського бренду, що лідирує, за дуже доступними цінами, обмінявши пошкоджені та застарілі вироби за найвигіднішим курсом.

Місця для обміну золотих виробів

Магазини AURUM знаходяться у різних містах України. Для обміну ювелірних виробів завітайте до будь-якого з них або замовте прикраси на сайті з доставкою в найближчий до вас фірмовий бутік.

Консультанти допоможуть ознайомитися з деталями, зробити зважування вашого золота і обмін старої прикраси на нову.

Для ознайомлення з умовами обміну ювелірних виробів, а також курсом золота зверніться до консультантів у магазинах, скористайтесь онлайн-чатом на сайті або зателефонуйте за номером «гарячої лінії»: 0 800 759 569.