пн-нд 10:00-22:00
(050)135-05-02 (10:00 - 22:00)
Торгово-розважальний і бізнес-центр
LOVE YOU: новий український бренд ювелірних подарунків
30 08 2022

LOVE YOU: новий український бренд ювелірних подарунків

 

Відео : https://www.youtube.com/watch?v=CFf7J3DvdPo

 

LOVE YOU новий ювелірний концепт на ринку України. Бренд позиціонує себе експертом у сфері ювелірних подарунків.

 

Особливу увагу бренд приділяє романтичним символам серця, повітряні кулі, знаки нескінченності з креативним дизайном або класичні, з діамантами чи емаллю.

 

Легкий і невимушений дизайн прикрас втілений у всіх кольорах золота та в сріблі з різноманітними ювелірними вставками.

 

LOVE YOU перший бренд у ювелірному сегменті, який розділив свій асортимент на тематичні сети для того, щоб максимально полегшити процес вибору подарунку для рідних та близьких. 

 

Прикраси-трансформери можна знайти в сеті Create, прикраси з романтичною символікою в сеті Say Love You, різноманітні знаки   в сеті Love Signs, прикраси з надписами та літерами в сеті Love Friends, подарунки для дітей   Love Baby, срібні прикраси Love Silver та сезонні сети для для кожної пори року. А також сет Love UA   прикраси вільних українців.

 

Важлива частина бренду фірмове пакування для кожного клієнта. Маленька блакитна коробочка з рожевою стрічкою, листівкою, фірмовим папером та особливим ароматом Amore.

 

Ювелірні подарунки LOVE YOU можна обрати на сайті та замовити онлайн до найближчого фірмового магазину, або ж на відділення пошти. Звичайно ж, можна завітати в бутик, щоб зануритися в світ LOVE YOU та обрати вашу ідеальну прикрасу. 

 

Наразі в Україні працює 17 локацій бренду ювелірних подарунків LOVE YOU у 7 областях: у Києві, Дніпрі, Одесі, Львові, Івано-Франківську, Тернополі та Вінниці. Ще 5 тимчасово зачинених магазинів чекають свого відкриття після Перемоги.

 

ТРЦ Retroville – це все та навіть більше